TelefoaneRSS PaginaDeMedia

iOS 15 cauzează probleme lui iPhone 13 și modelelor mai vechi

Odată cu iOS 15, Apple a introdus destule funcții și îmbunătățiri, precum micul artificiu de a iniția apeluri pe FaceTime cu utilizatorii Android, însă noua versiune a sistemului de operare nu este nici ea ferită de erori supărătoare.

Mai mulți utilizatori au constatat că telefoanele lor au probleme care variază de la dificultăți într-ale touch input-ului până la aplicații care nu rulează corespunzător și ecrane care nu mai pot fi deblocate. Majoritatea situațiilor au fost descrise pe Reddit, Twitter și Apple Suppor și se pare că acestea afectează atât noul iPhone 13, cât și modelele mai vechi.

iOS 15 colcăie de erori

Printre cele mai supărătoare bug-uri se numără:

  • Camera foto nefuncțională;
  • Ecranul nu se aprinde în momentul atingerii;
  • Glisarea pe ecran pentru deblocare nu funcționează, ecranul fiind unresponsive;
  • Aplicația Mail nefuncțională;
  • Apple Watch-urile nu mai sunt recunoscute.

Nici generațiile mai vechi nu sunt scutite de neplăceri. Au existat instanțe în care utilizatorii au fost nevoiți să apese cu destulă forță pentru ca display-ul să înregistreze input-ul și să funcționeze abia după cel puțin patru apăsări.

Apple a început să lucreze la o soluție pentru aceste erori, iar iOS 15.1 ar putea fi răspunsul salvator. Update-ul se află momentan în stadiul beta și va fi pus la dispoziția tuturor în săptămânile următoare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button