Tech&ITȘtiri

Internet Explorer nu mai există, mod multiplayer pentru Hogwarts Legacy și ceasul cu căști integrate

Rezumatul săptămânii 13-19 februarie

Ca în fiecare zi de luni, a venit momentul să vorbim despre cele mai interesante lucruri care s-au întâmplat săptămâna trecută. Și ce mai săptămână plictisitoare a fost. Nu multe s-au întâmplat dar avem și câteva subiecte despre care merită să discutăm. Și începem cu, fără îndoială, cel mai important.

Internet Explorer este, oficial, mort! Acum, când vrei să intri pe Internet Explorer de pe calculatorul tău cu Windows 10 vei primi un mesaj de eroare care te anunță că toate bookmark-urile și istoricul de navigare a făcut tranziția de la Internet Explorer la Edge, și că inclusiv tu va trebui să faci același lucru.

Este o veste tristă pentru toți cei care au crescut cu acest browser și pe care îi lovește nostalgia atunci când văd interfața plină de toolbar-uri inutile din trecut. Mai multe detalii despre subiect și cum arată viața după Internet Explorer găsești în articolul meu de săptămâna trecută.

Hogwarts Legacy este, fără nicio urmă de îndoială, un succes. Atât jucătorii cât și criticii au adorat meticulozitatea cu care lumea lui Harry Potter a fost creată în joc și gameplay-ul este fun și dinamic. Mai multe detalii despre joc în sine găsești în review-ul lui Marinake de pe YouTube, dar nu despre asta vorbim acum.

Deși overall jocul este foarte bun, îi lipsește ceva: o componentă multiplayer. Dacă îți place să cutreieri holurile celei mai cunoscute scoli de vrăjitorie, doar imaginează-ți cum ar fi să faci asta cu niște prieteni. Doar că nu trebuie să îți imaginezi pentru că un dezvoltator independent lucrează din greu la un mod pentru a-ți permite să faci fix asta. Mai multe detalii găsești în articolul meu.

Săptămâna trecută am avut parte și de o lansare interesantă din partea HUAWEI sub forma ceasului inteligent care ascunde o pereche de căști wireless în carcasă. HUAWEI Watch Buds este un dispozitiv interesant, inovator și unic iar dacă vrei să citești mai multe despre el, o poți face în articolul de pe site.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button