Știri ITRSS PaginaDeMedia

În disputa Intel versus Apple, cel dintâi se face singur de râs. Din nou!

Rivalitatea pe piața tech este acel cancan pe care îl urmărești relaxat, în căutarea a ceva amuzant care să îți mai omoare din timp. La începutul lui 2021, Apple a renunțat la Intel pentru a-și dezvolta propriul procesor pe care să-l folosească în MacBook și iMac. După separarea dintre cele două companii, Intel a devenit defensiv și a lansat o serie de reclame pe YouTube. Pentru a-i ataca pe cei de la Apple, producătorii de procesoare au reușit să pună mâna pe serviciile lui Justin Long, fosta vedetă din reclamele „I’m a Mac”. În plus, există și un website dedicat acestei campanii.

Noile reclame ni-l arată pe Justin în tot felul de ipostaze, iar numitorul comun din fiecare este noul MacBook de la Apple care este ridiculizat în fiecare. Și tabăra albastră încearcă să scoată în evidență diverse caracteristici: fie că poți conecta până la trei monitoare, ori că te poți juca sau chiar să deblochezi laptop-ul prin intermediul recunoașterii faciale. Pe scurt, o serie de reclame bazate pe eterna bătălie PC vs Mac.

Intel ar trebui să urmărească o carieră în comedie

Ștrumfii revin cu un atac direct la adresa Apple, pe fundalul lansării noilor procesoare H-Series. Echipa albastră a postat un grafic în care compară performanțele sistemelor cu Windows, echipate cu aceste procesoare, cu cele ale unui Mac, dar nu un MacBook Pro pe chip-ul M1, ci un… Mac pe Intel!

Intel versus Apple procesoare

Pe parcursul unei conversații cu Ryan Shrout din cadrul Intel, acesta a ținut morțiș să desconsidere produsele Apple. În viziunea Intel, experiența de gaming deplorabilă de pe un sistem Mac este un argument suficient de bun pentru faptul că Intel este superior. Probabil pentru că Apple a devenit un competitor serios, iar Intel se simte atacat. În cadrul graficului, rezultatele cu roșu aparțin unui sistem MacBook Pro echipat cu Core i9 9980HK și grafică AMD Radeon Pro 5600M, iar cele cu albastru sunt ale unui PC cu Core i5 11400H și RTX 3060. Interviu acordat PC Gamer

Per total, tot ceea ce a reușit Intel să facă este să demonstreze că o serie nouă de procesoare este mai bună decât o serie mai veche de procesoare. Oh, wow, cine ar fi crezut?!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button