Știri ITTECHTelefoane

Intel lucra la propriul telefon pliabil

Intel este o companie mare, cu foarte multe părți componente, și deocamdată fără un CEO permanent. Numărul de proiecte anulate pe parcursul anilor, sau măcar date uitării, este departe de a fi mic. Multe dintre ele văzându-și sfârșitul ca urmare a luptelor interne pentru dominație.

Nu știu să vă spun cu siguranță care este soarta proiectului de față la, dar cer este că Intel a lucrat la un moment la propriul telefon pliabil. Deși, la cum arată, este mai mult un soi de tabletă care poate deveni telefon. Compania a înregistrat în anul 2015 un brevet pentru un astfel de dispozitiv, conform informațiilor descoperite de LetsGoDigital. Imaginea de mai sus aparține site-ului cu pricina, fiind machete realizate pe baza imaginilor din brevetul pe care compania l-a propus cu patru ani în urmă, și care chiar a fost aprobat în 2017.

Dispozitivul ar avea trei părți unite prin două balamale, designul fiind oarecum similar cu cel propus de Xiaomi. Diferența principală ar fi că la designul celor de la Intel cele trei suprafețe au dimensiuni oarecum egale, iar balamalele ar fi dispuse atât pentru a permite celor trei ecrane să se împăturească, cât și să fie aranjate unul peste altul.

Va progresa Intel cu dezvoltarea acestui proiect? Nu este clar. Poate când compania va avea un nou CEO lucrurile vor fi ceva mai clare.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button