Știri ITTECHTelefoane

Xiaomi are propriul telefon pliabil și nu arată rău

Xiaomi și-a clarificat planurile pentru lansare propriului telefon pliabil printr-un clip video recent de pe rețeaua de socializare Weibo.

După cum puteți vedea în clipul de mai jos, Xiaomi a ales o abordare diferită față de Samsung și celelalte companii care au prezentat deja un astfel de dispozitiv.

În loc să fie un apart cu o balama centrală și un ecran mare ce este îndoit, sau unul ce conține ecrane suplimentare pentru suprafața exterioară. Acest telefon pliabil are un singur ecran, ce poate fi frânt în trei părți, designul său fiind destul de practic și funcțional. În forma sa completă, dispozitivul creat de Xiaomi este o tabletă cu un ecran de dimensiuni generoase, iar interfața este capabilă să se muleze cu ușurință la orice formă ia telefonul.

Xiaomi a ținut să sublinieze că este vorba doar de un model de testare, dar unul cu ajutorul căruia au fost dezvoltate numeroase soluții pentru ceea ce va fi la un moment din viitor un produs efectiv. Probabil vom vedea o mostră mai pe viu a sa la MWC 2019, ce se desfășoară luna viitoare în Barcelona.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button