Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Intel neagă că ar fi renunțat la procesul de 10 nanometri

/
/
/

Seara trecută a început să circule prin presă o veste conform căreia Intel ar fi încetat dezvoltarea procesului de 10 nanometri. Nu pentru că acesta ar fi fost finalizat, ci pentru că nu mergea nicăieri.

Informația cu pricina a fost publicată de către SemiAccurate, care citează surse confidențiale din cadrul companiei, adăugând că abandonarea dezvoltării tehnologiei de 10 nanometri este un lucru pozitiv pe termen lung.

În mod normal, companiile nu prea comentează când vine vorba de zvonuri, dar în acest caz Intel a făcut un anunț oficial prin care neagă încetarea dezvoltării acestui proces.

Compania susține că totul decurge conform planului stabilit, cel în cadrul căruia erau promise sisteme pe 10 nanometri în magazine până în decembrie 2019. SemiAccurate a actualizat articolul pentru a reflecta declarația dată de Intel, dar menține că informațiile pe care le-a obținut sunt corecte.

Nu este prima dată când SemiAccurate publică un material care nu pune Intel într-o lumină bună, acum câteva luni susținând că întârzierile procesului de 10nm a pus în pericol o altă companie de tehnologie. Ar putea fi o situație în care fie site-ul, fie sursele au ceva împotriva companiei. Desigur, Intel nu este tocmai în cea mai bună stare în ultimele luni, fiind în mijlocul unei restructurări, așa că informații incorecte sau contradictorii se pot propaga și prin cadrul companiei.

[SemiAccurate] 

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar