GamingPC&ConsolesTech&IT

Insurgency poate fi al vostru, gratuit, chiar acum

Spre deosebire de promoția de la Rainbow Six Siege anunțată mai devreme, Insurgency are în acest moment parte de o perioadă de gratuitate ceva mai permanentă.

Aveți la dispoziție 48 de ore pentru a putea lua jocul de pe Steam, iar din momentul în care este adăugat la biblioteca voastră de pe acest serviciu jocul va rămâne permanent al vostru. Îl veți putea juca oricând, oricum și oriunde, cu oricine și de câte ori vreți. Nu va expira, nu va dispărea, nu are să vă apară vreun pop-up să vă spună că trebuie să cumpărați vreun DLC ca să jucați mai departe.

Probabil vă întrebați de ce este jocul gratuit în acest moment. Eh, răspunsul este simplu. New World Interactive va lansa în această toamnă Insurgency Sandstorm, o continuare de sine stătătoare care nu va interfera cu jocul actualmente gratuit. Continuarea promite să aducă o varietate de îmbunătățiri, printre care și sunet HDR… adică sunet de talia celui pe care îl găsiți la jocurile din seria Bettlefield.

Promoția pentru Insurgency va expira joi, așa că puneți mâna pe joc atât timp cât mai puteți. Sigur, este un joc vechi de patru ani, dar din câte îmi amintesc din ce l-am jucat, era un FPS destul de bunicel, ca un soi de amestec dintre Counter-Strike și Battlefield.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button