GamingPC&ConsolesTech&IT

Rainbow Six Siege va fi gratuit la acest sfârșit de săptămână

Ubisoft se pregătește să lanseze în curând un nou update de proporții pentru Rainbow Six Siege, unul care va aduce două personaje suplimentare, un remake pentru o hartă clasică și numeroase alte îmbunătățiri.

Pentru a comemora dezvăluirea pe larg a update-ului, de la sfârșitul săptămânii, jocul va avea parte și de un week-end gratuit pentru toți cei care încă nu au apucat să trăiască pe propria piele măreția lui Tachanka. Între 16 și 20 august veți avea ocazia să butonați de zor Rainbow Six Siege în starea sa actuală, distrându-vă după bunul plac pe diversele sale hărți, în diversele sale moduri, dar numai cu operatorii pe care puteți pune mâna în mod gratuit.

Operațiunea Grim Sky mai are ceva timp până când va fi lansată, probabil prin septembrie, așa că nu veți putea experimenta cu noii operatori. Deocamdată numai unul dintre ei a fost dezvăluit pe larg, Clash, ce vine cu un scut electric. Personajul este primul apărător care să poată folosi un scut mobil, ceea ce ar trebui să ducă la câteva dueluri foarte interesate între Clash și Montagne, la care amândoi stau într-un colț opus al camerei în care se află obiectivul, și fiecare alt operator din meci este adormit.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button