Community

Fie că îți place sau nu, NFT-urile vor ajunge oficial pe Instagram

Et tu, Brute...?

Subiectul NFT-urilor este unul din cele mai populare din ultima vreme, alăturându-se proiectelor la modă precum nebunia clonelor de TikTok băgate pe toate platformele posibile. Vrei, nu vrei, NFT-urile sunt aici să rămână, indiferent cât de stupidă este această idee, astfel încât va trebui să-ți croiești drum printr-un labirint ce urmează să pună stăpânire și pe Instagram.

În cadrul conferinței SXSW, Mark Zuckerberg a adus în discuție NFT-urile. El a confirmat că aceste elemente vor fi introduse pe Instagram foarte curând. Asta vine ca o confirmare a faptului că nu doar Zucc, ci și alți reprezentanți și-au exprimat interesul cu privire la acest concept. În plus, și șeful Instagram, Adam Mosseri, a precizat că dezvoltatorii explorează activ tehnologia cu pricina. Ba chiar ar putea fi vorba și despre o integrare a NFT-urilor în platforma Novi, acel crypto wallet Meta.

Deja lucrăm la introducerea NFT-urilor pe Instagram în viitorul apropiat. Încă nu pot să anunț cu exactitate cum anume vor sta lucrurile, dar în lunile următoare vom explora posibilitatea de a-ți transfera NFT-urile pe platformă și, cu timpul, vei avea opțiunea de a-ți crea unele noi direct în acest mediu.

Instagram va deveni o grădină zoo mai mare decât este acum

Zuckerberg a ținut să sublinieze faptul că NFT-urile vor juca un rol important în metaversul companiei. Astfel, șeful Meta speră că „vei fi capabil să-ți iei outfit-ul avatarului tău din metaverse și să-l transformi într-un fel de NFT ca să-l poți lua și folosi și în alte medii digitale. Întâi vor trebui puse la punct mai multe chestiuni de ordin tehnic până să poți face asta în doi timpi și trei mișcări.”

Iată, deci, puterea NFT-urilor asupra muritorilor de rând. Într-o lume în care până și Mark Zuckerberg recunoaște că-și face cele mai multe cumpărături prin Facebook și Instagram, cum putem evita să ne aglomerăm encefalul cu lucruri inutile și dubioase? Încă nu știu, dar îmi miroase a trecere la regim social media, un detox, ceva, doar că totul ține de voință și priorități.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button