CommunityMORERSS PaginaDeMedia

Instagram aduce schimbări pentru stories în varianta desktop

Pune-te puțin în locul meu: Ești în pauza de cafea cu laptopul în brațe și vrei să intri puțin pe Instagram. Dar, culmea, te simți puțin vinovat că te întinzi după telefon ca să intri în aplicație, în condițiile în care te chiorăști deja în ecranul laptopului.

Așa că te decizi în favoarea site-ului pentru desktop, chiar dacă există aplicație în Microsoft Store pentru așa ceva. Astfel, ai avea șansa să te bucuri de mici îmbunătățiri pe care Instagram le-a adus variantei web. Pe lângă deja cunoscuta posibilitate de a urmări livestream-uri (chiar prelungite pentru varianta mobile), acum te vei putea uita mai ușor la story-uri.

Instagram a modificat modul în care story-urile sun redate pe desktop. Prin urmare, acestea nu vor mai ocupa tot ecranul și vor fi redate în stil carousel, adică vei putea ține șirul datorită thumbnail-urilor, fără să te mai pierzi printre cele pe care nu știi exact dacă le-ai văzut sau nu.

IInstagram-Story-Upgrade

Navigarea a rămas cam aceeași, click sau derulare automată. Pentru unii, această mică modificare a versiunii web de Instagram este bine-venită, căci nu știu dacă tuturor le convine să deschidă telefonul o dată la zece minute, chiar dacă mulți dintre noi nu pot/vor să-și recunoască dependența.

Se observă că Instagram face eforturi pentru a retușa varianta desktop, care, în opinia multora, și așa era destul de urâțică și counterintuitive.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button