MORECommunityRSS PaginaDeMedia

Instagram aduce schimbari bine-venite pentru functia de livestream

Update-urile au continuat sa fie introduse la foc automat pentru Instagram. Dovada ca aplicatia se vrea a fi un mediu cat mai placut si mai util pentru continutul video, in special pentru livestream.

Pana acum, utilizatorii care intrau live aveau un termen limita de o ora. Schimbarea vine prin faptul ca limita va fi modificata si va permite internatutilor sa faca livestream cu durata de pana la patru ore. Absolut toti utilizatorii vor beneficia de aceasta modificare, atata vreme cat nu au fost trasi la raspundere sau suspendati in trecut pentru continut nepotrivit.

Continutul transmis live ramane in arhiva profilului timp de 30 de zile. Tot din arhiva, stream-ul va putea fi vizualizat sau descarcat. Nu in ultimul rand, Instagram aduce pe IGTV si o noua sectiune „Live Now”. Pe Live Now, curiosii vor putea cauta si vizualiza livestream-ul preferat, derulat in acel moment.

Avand in vedere situatia actuala, se pare ca Instagram face tot posibilul sa usureze vietile oamenilor. Din moment ce continutul online a evoluat socant de rapid intr-un concept divers si complex, compania ajuta creatorii sa intre in legatura mult mai usor cu audienta sau comunitatea.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button