PC&Consoles

Injustice 2 primește câțiva eroi inediți

Injustice 2 s-a bucurat de ceva succes în momentul lansării, dar deocamdată parcă n-a avut acel factor de uimire ca al ultimului Mortal Kombat, ce îți permite să rejoci Alien vs Predator în el.

Warner Bros speră să remedieze asta prin anunțare unui nou DLC menit să adauge câteva personaje mai speciale, plus Mantis, în Injustice 2. Revenind din Mortal Kombat îl avem pe nimeni altul decât măritul zeu al tunetului, Raiden. De obicei în acest fel de jocuri îl tot vedem pe Scorpion, sau ocazional pe Sub Zero.

Apariția mai neașteptată este însă cea a lui Hellboy. Un personaj destul de popular din benzile desenate proprii, ce n-a prea avut mare noroc în jocurile sale, dar s-a bucurat de două filme reușite. Un reboot al seriei de filme este în dezvoltare.

DLC-ul ce va integra aceste două personaje noi va putea fi cumpărat începând cu ziua de 12 septembrie, zi în care doar unul din noii luptători va fi disponibil, acela fiind Manta. Personajele interesante își vor face apariția pe parcursul următoarelor săptămâni, până la finalul anului 2017.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button