PC&Consoles

Injustice 2 ajunge pe PC chiar de astăzi, sub forma unui beta

Injustice 2 n-a fost disponibil în momentul lansării pe PC, dar asta se schimbă de astăzi.

UPDATE: Beta testul nu începe săptămâna aceasta. Warner Bros s-a răzgândit de la comunicatul de presă și până azi. Restul știrii încă e valabilă.

Warner Bros anunță că varianta beta a jocului va sosi pe Steam astăzi, chiar sub forma unui test Open Beta la care vor putea participa toți cei curioși.

Varianta completă a jocului de lupte va fi disponibilă în această toamnă, data exactă nu este deocamdată cunoscută. De portarea jocului se ocupă studioul QLOC, care a fost responsabil pentru repararea portării lui Mortal Kombat X pentru PC, așa că sunt șanse să avem parte de un joc destul de stabil. Dacă nu, măcar vom ști din timp mulțumită testului.

În Injustice 2 veți continua povestea tristă a unei lumi în care Joker-ul l-a păcălit pe Superman să comită o atrocitate ce l-a dus apoi la pragul nebuniei, subjugând întreaga populație a planetei. Amenințarea de această dată vine sub forma lui Braniac, eroii și monștri lumii trebuind să lupte la un loc pentru a putea salva pământul.

Pentru mai multe informații despre joc, în varianta de pe console, puteți arunca o privire peste review-ul de acum câteva luni. Varianta de PC ar trebui să apară pe Steam astăzi, în stadiul de beta test. Jocul va fi disponibil și prin Windows Store, dar nu probabil nu va avea mulți clienți pe acolo.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button