Gaming

Sucker Punch ar putea pregăti noi jocuri din francizele Sly și inFAMOUS

Sucker Punch Productions și-au căptătat un statut de legendă în industria jocurilor video odată cu lansarea lui Ghost of Tsushima. Însă nu trebuie să uităm că dezvoltatorii sunt cei care au adus pe vechile console nume ca Sly Cooper și inFAMOUS.

inFAMOUS a fost, cel puțin pentru mine, o serie foarte mișto pe care am avut ocazia s-o experimentez cu ajutorul bunului și bătrânului PlayStation 3. Genul ăsta de jocuri te face să te gândești ce bine era pe vremea când titluri ca Resistance și Killzone te distrau ore în șir și cred că mulți se gândesc cu nostalgie la jocurile de pe PS3 care le-au marcat tinerețea.

În mod similar, primul joc Sly a fost lansat în 2002 pe PlayStation 2, sub denumirea oficială Sly Cooper and the Thievius Raccoonus. Treptat cele două francize au fost date uitării iar Sucker Punch s-a dedicat aproape în exclusivitate pe Ghost of Tsushima și pe conținutul acestuia. Însă exsită un zvon care i-ar putea înveseli pe nostalgicii care visau la renașterea unor titluri old-school.

Informația vine de la cunoscutul AccountNGT. Acesta spune pe Twitter câte ceva despre viitorul exclusivităților PlayStation. Forspoken a fost amânat, însă AccountNGT precizează că oricum anul acesta va fi unul prolific în materie de lansări PS „și datorită anunțurilor și lansărilor unor IP-uri PlayStation care vor reapărea după ani buni de tăcere.” Se spune că aceste reveniri în foță sunt vechile francize de la Sucker Punch, adică un nou inFAMOUS și Sly Cooper.

inFAMOUS și Sly au avut parte de un succes moderat la vremea lor, dar au rămas cumva în amintirile jucătorilor. Este plăcut să vezi cum jocuri mai vechi își fac din nou apariția sub o formă revitalizată și chiar sper ca zvonurile postate să se adeverească.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button