GamingPC&ConsolesTech&IT

Inevitabil, Konami închide tentativa de a aduce demo-ul P.T. pe PC

P.T. pentru PC, recrearea renumitului demo a lui Silent Hills, care a avut o viață prea scurtă pe cont propriu cu câțiva ani în urmă, a fost oprită. Qimsar, creatorul, a spus într-o declarație pe Game Jolt că fix înainte de o actualizare planificată, în care s-ar fi adăugat ultimele animații, a fost contactat de Konami și i s-a comunicat că trebuie să închidă proiectul.

Qimsar a declarat:

Am primit un telefon pe care îl așteptam aproximativ la ora 5 dimineața de la cineva care lucra la Konami. El mi-a spus în mod esențial că a îi pare foarte rău că e purtător de vești proaste, dar trebuie să-mi dau jos remake-ul de pe internet. Mi-a spus că el și mulți alți oameni de la Konami au văzut și chiar le-a plăcut remake-ul meu, dar din cauza problemelor legale care erau în afara controlului său sau a altcuiva, într-adevăr, a trebuit să-mi ceară să-mi dau jos proiectul de pe internet.

Qimsar a fost de acord să închidă imediat jocul și, în acel moment, conversația s-a schimbat. Reprezentantul Konami i-a spus lui Qimsar că P.T. pe PC este foarte popular în jurul studioului și că, drept compensație, i-ar trimite ceva materiale promoționale și jocuri. Mai important, reprezentantul i-a oferit de asemenea un internship:

Nu a fost ceva făcut super-oficial sau de acest gen, dar e un stagiu pentru mine cu Konami în care aș face lucruri cu Konami SUA, UE și Japonia.

Qimsar a declarat că a fost dezamăgit de faptul că acest mod a trebuit să fie eliminat, dar de asemenea a perceput-o și ca pe o ușurare.

Simt că o povară uriașă (chiar dacă eu sunt cel care a ales să facă acest remake, nimeni nu m-a obligat, dar totuși) mi-a fost ridicată de pe umeri pentru că pot pur și simplu să renunț la el. Nu mai trebuie să-mi fac griji dacă voi fi dat în judecată sau altceva pentru că ceea ce s-a făcut este făcut.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button