GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Inevitabil, Konami închide tentativa de a aduce demo-ul P.T. pe PC

P.T. pentru PC, recrearea renumitului demo a lui Silent Hills, care a avut o viață prea scurtă pe cont propriu cu câțiva ani în urmă, a fost oprită. Qimsar, creatorul, a spus într-o declarație pe Game Jolt că fix înainte de o actualizare planificată, în care s-ar fi adăugat ultimele animații, a fost contactat de Konami și i s-a comunicat că trebuie să închidă proiectul.

Qimsar a declarat:

Am primit un telefon pe care îl așteptam aproximativ la ora 5 dimineața de la cineva care lucra la Konami. El mi-a spus în mod esențial că a îi pare foarte rău că e purtător de vești proaste, dar trebuie să-mi dau jos remake-ul de pe internet. Mi-a spus că el și mulți alți oameni de la Konami au văzut și chiar le-a plăcut remake-ul meu, dar din cauza problemelor legale care erau în afara controlului său sau a altcuiva, într-adevăr, a trebuit să-mi ceară să-mi dau jos proiectul de pe internet.

Qimsar a fost de acord să închidă imediat jocul și, în acel moment, conversația s-a schimbat. Reprezentantul Konami i-a spus lui Qimsar că P.T. pe PC este foarte popular în jurul studioului și că, drept compensație, i-ar trimite ceva materiale promoționale și jocuri. Mai important, reprezentantul i-a oferit de asemenea un internship:

Nu a fost ceva făcut super-oficial sau de acest gen, dar e un stagiu pentru mine cu Konami în care aș face lucruri cu Konami SUA, UE și Japonia.

Qimsar a declarat că a fost dezamăgit de faptul că acest mod a trebuit să fie eliminat, dar de asemenea a perceput-o și ca pe o ușurare.

Simt că o povară uriașă (chiar dacă eu sunt cel care a ales să facă acest remake, nimeni nu m-a obligat, dar totuși) mi-a fost ridicată de pe umeri pentru că pot pur și simplu să renunț la el. Nu mai trebuie să-mi fac griji dacă voi fi dat în judecată sau altceva pentru că ceea ce s-a făcut este făcut.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button