GamingPC&ConsolesTech&IT

Un fan reface P.T. pentru PC, acel demo de PS4 pentru jocul anulat Silent Hills

Hideo Kojima și Guillermo del Toro au făcut senzație pe internet acum câțiva ani cu un demo exclusiv pentru PlayStation 4 la jocul Silent Hills. Din păcate, Silent Hills a fost în cele din urmă anulat, iar P.T. a fost eliminat din PlayStation Store. Dacă nu ați avut demo-ul pe PS4 la acea vreme, ați pierdut șansa de a juca o experiență horror veritabilă. Până acum.

Utilizatorul de Reddit Qimsar a postat varianta v0.9 a unui remake pentru PC în secțiunea Silent Hills a site-ului. E destul de fidel demo-ului original. Qimsar a scris că utilizează „aproape 100% din activele originale” pentru a captura aceeași estetică înfiorătoare a demo-ului original. Gameplay-ul acestei versiuni dezvăluie același hol parcurs în mod repetat, efecte sonore tulburătoare și sperieturi. Chiar și acel copil este din nou prezent.

Qimsar a declarat „jocul este 100% jucabil„, înainte de a reaminti cititorilor că această versiune a lui P.T. este încă în fazele incipiente. Jocul nu este complet finisat și nici nu a fost pe deplin testat. Qimsar invită comunitatea să ofere feedback, și solicită asistență din partea oricăror animatori care doresc să ajute la îmbunătățirea mișcărilor de elemente și personaje.

Răspunsurile la eforturile lui Qimsar au fost în mare parte pozitive. Cele mai multe comentarii sunt o variantă a „Este minunat și sper că Konami nu te va da în judecată”. Sperăm că acțiunea juridică nu va fi luată, astfel încât Qimsar să fie în măsură să continue să perfecționeze P.T. pentru PC. De acum, jocul lui Qimsar este singura modalitate de a juca demo-ul P.T., cu excepția cazului în care sunteți unul dintre acei jucători care l-au păstrat pe PS4 tot acest timp. Ar fi păcat să pierdem pentru a doua oară unul dintre cele mai înspăimântătoare momente din istoria jocurilor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button