MORE

Indiecouch propune o solutie de cazare pentru conventii

Exista un segment din societate care agreaza conventiile. Fie locale, fie internationale, pasiunea pentru acest gen de evenimente este de inteles. Pe langa faptul ca poti sa achizitionezi figurine exclusive, sa participi live la cele mai noi anunturi, poti sa iti vezi si idolii. Pentru acest segment, Indiecouch propune o solutie de cazare pentru conventii in cadrul proiectului lor de Kickstarter.

Si la noi in tara au loc astfel de evenimente, Comic Con fiind un exemplu extrem de bun in acest caz.

Dar ce te faci atunci cand fondurile sunt limitate si te trezesti ca ai bani… sa zicem aproape deloc pentru cazare? Ei bine kickstarter-ul celor de la Indiecouch.org este raspunsul pe care il cauti.

Initiativa tinerilor este sa realizeze o retea sociala pentru cei care doresc sa primeasca in gazda, pe canapuea lor, alti indivizi care merg la conventii. Un fel de mica intelegere, doar ca discutam de o interfata grafica si un sistem de rating, pentru a descuraja eventualii indivizi ahtiati dupa profit de la a abuza sistemul. Iar pentru cei interesati sa contribuie, aveti mai jos link-ul catre proiectul de Kickstarter.

Este un concept inedit, mai ales pentru indivizii care mai pleaca pe la o conventie sau – de ce nu – concerte. Noi aici pe meleaguri mioritice putem doar sa speram ca un astfel de concept o sa prinda radacini si la noi pentru urmatorul Comic Con sau DreamHack. Pe de alta parte avem pana atunci grupurile de Facebook si optiunea suna o ruda!
Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close