PCTECHTech&IT

Încă un semn că noile plăci GeForce sosesc la toamnă

În urmă cu câteva săptămâni și-a făcut apariția zvonul că la toamnă vom vedea pe piață noile plăci video GeForce de la Nvidia. Părea a fi ceva mai mult de un simplu zvon, din moment ce Lenovo mai mult sau mai puțin a confirmat că GTX 1180 va fi lansat la toamnă. Desigur, putea fi o eroare, doar că s-a repetat recent.

La sfârșitul lunii trecute și-au făcut apariția pe internet specificațiile pentru încă un laptop Lenovo, unul din seria Legion Y530, care urmează să fie echipat cu o placă grafică GeForce GTX 1160 cu 6GB de memorie video. De această dată nu este vorba de un anunț direct de la Lenovo, ci mai mult de un soi de leak. Sistemul cu pricina ar mai urma să aibă opțiunea de-a fi echipat și cu un ecran cu 144Hz. Acest laptop ar trebui să își facă apariția spre finalul anului, pe undeva prin luna octombrie sau noiembrie.

Din moment ce Nvidia va organiza oricum un eveniment la Gamecom anul acesta, în cadrul căruia probabil va anunța ceva, nu pare exclusă posibilitatea ca la toamnă să sosească noile plăci video. Iar în cazul în care spuneți „dar n-a lansat Nvidia mereu plăci video toamna?”. Nu, de obicei erau lansate primăvara.

[TechPowerUp]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button