MORE

Inca un Rock Simulator!

In momentul in care un proiect este „kickstarted”, adica mai pe romaneste primeste banii pentru a pune cap la cap respectiva antrepriza, te astepti la ceva grandios, superb, unic, care sa iti faca mintea sa explodeze…ca la Oculus. Nu la inca un Rock Simulator.

La drept vorbind, acest Rock Simulator nu a primit finantare din partea donatorilor cu simt al umorului, ci pur si simplu a aparut din neant, fiind dezvoltat de un studio numit VAMflax. Studio care le-a dat peste nas dezvoltatorilor originali, lansand jocul inainte ca Ryan Schultz si Reed Adcock sa poate da maselor cea mai noua simulare de scos peri albi. 

Jocul se numeste VAMflax Rock And Field si in mod suprinzator este un simulator de bolovan static. Nu serios! Stai frumos cu bolovanul pe ecran si il privesti ce fumos este. Doar ca include ceva mai mult decat stationatul intr-un singur loc.

„Celebrul” joc pentru Nintendo Entertainment System al celor de la Konami Track & Field este o inspiratie majora pentru acest minunat joc, obligand jucatorul sa apese ca bezmeticul pe butoane… Problema cu Rock And Field este ca orice buton apesi, bolovanul tau digital nu face nimic, doar sta acolo, constituindu-se intr-un mod unic de ati face tastatura tandari intr-un timp relativ scurt si nervii praf mult mai repede.

Dar probabil acest joc este o metafora la adresa universului, care indiferent de cat de mult ne-am chinui noi, nu il putem schimba sau altera. Sau poate este o paralela ascunsa intre joc si timp, existenta fiind trasata intre cele doua intr-un mod unic care influenteaza gandirea omului. Sau poate pur si simplu este un simulator de bolovan digital gandit de companiile producatoare de tastaturi pentru a te face sa iti faci bucatele tastatura si a genera la final un profit. O conspiratie obscena pusa cap la cap de Razer, Roccat, Logitech si inca vreo cateva companii producatoare de periferice destinate gaming-ului.

Pentru cei interesati, jocul se gaseste aici.

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close