Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Rock Simulator 2014 este cumva…o realitate?

/
/
/
/
image
img

Rock Simulator 2014 este o realitate? Nimeni nu se astepta la un asemenea joc si cred ca nimeni nu a cerut un asemenea joc. Totusi, sa stai sa simulezi o…piatra, pare sa fie o munca asidua. Probabil si din acest motiv dezvoltatorii jocului cer miraculoasa suma de 500 de dolari pe Kickstarter 🙂

In general apreciem o gluma buna, dar Ryan Schultz si Reed Adcock, creatorii jocului sunt niste maestrii ai umorului pe care doar gamerii il poate prinde. Cu tinte in campania de kickstarter precum:

– Pentru 5 dolari primesti un mesaj din partea dezvoltatorilor si o poza a unei pietre pe email

– Pentru 10 dolari primesti o piatra reala numai a ta si un mesaj personalizat

– Pentru 30 de dolari primesti nu una, ci doua pietre, plus mesajul special si o mentiune in genericul de final al jocului

– Pentru 50 de dolari primesti trei pietre, un mesaj special numai pentru tine, numele tau in genericul jocului si o piatra mai mare decat restul

Chiar si asa, oricat de hilara este aceasta campanie, ea trage un semnal de alarma! Site-uri precum Kickstarter si IndieGoGo pot fi folosite si in scopuri mai putin nobile. Oameni buni! O gluma este o gluma. Un simulator pentru un bolovan este un simulator pentru un bolovan, indiferent de cum stai sa analizezi. Este static, stai pe loc, nu faci nimic si astepti frumos sa vezi cum trec anotimpurile. Un simulator de crescut peri albi in esenta. In conditia in care avem din ce in ce mai multe jocuri pe Early Acces care abia se pot incadra in stadiul pre-Alpha si jocuri care ies pe Steam sau alte platforme si functioneaza jenant, oamenii incep sa devina din ce in ce mai scpetici.

Nu vreau sa transform acest articol intr-un semnal de alarma, dar demarcatia intre umor si prost gust este extrem de subtire. Nu poti sa ceri 500 sau 5000 de dolari pentru un simulator de bolovan. Sigur, poti sa oferi acei bani fara doar si poate pentru ca…te-au amuzat, dar pana la urma ar servi mult mai mult crucii rosii acesti bani. Cei doi dezvoltatori au spus ca banii de pe campania Kickstarter vor fi folositi pentru joc si licentierea unor programe. Dar au omis sa fie „specifici” cu cei care au investit, despre ce si cat costa. In ultima vreme avem „simulatoare” din ce in ce mai inutile. Goat Simulator este unul dintre ele. Sigur, este un joc prost in mod deliberat, dar asta scade per total valoarea pietei. O raza de lumina exista totusi, creatorii spunand ca Rock Simulator 2014 va fi…Free to Play. Asta daca nu includ DLC-uri pentru muschi, licheni, vreme si eroziunea produsa de apa.

Pe de alta parte am facut si eu un simulator. Ii voi spune „Dot Simulator 2014”. Aveti mai jos o imagine. Sper sa primesc niste bani sa pot sa il dezvolt si sa il transform intr-un super-mega-uber joc. Pentru moment daca va uitati atent la punct veti incepe sa aveti viziuni marete si iluzia unui portofel plin.


Dot Simulator

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. doamnee, nu cred asa ceva, rock simulator??? de ce nu fac sex simulator sau ceva de genul asta? au luat-o pe aratura rau de tot :))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar