Gaming

Inca 12 minunte de gameplay Assassin’s Creed Unity

Cu exceptia gamplay-ului de la E3 din acest an, nu am avut o imagine prea exacta asupra noului titlu AC, Unity, asta pana recent cand au aparut 12 minunte de gameplay Assassin’s Creed Unity.

Clipul prezinta noile modalitati de a umbla precum o umbra, si demonstreaza libertatea crescuta oferita jucatorilor de aceasta data. Ca sa nu mai vorbim ca arata…foarte bine!

Acest video confirma confirma multe dintre lucrurile experimentate de catre jucatorul pe PC Tom Senior la Gamescom, la inceputul saptamanii acesteia, cand a avut norocul sa puna mana si sa joace Unity. „Unity se simte precum clasicul Assasin’s Creed: o incercare de a aduce inapoi ideile fondatoare ale seriei, in vreme ce incurajeaza includerea misiunilor de tip mini-sandbox cu care Ubi a experimentat in Far Cry 3 si pe plantatiile Black Flag.”

Assassin’s Creed si Ubi au aparut in stiri toata saptamana: compania a confirmat la Gamescom ca Unity va avea micro-tranzactii ce permit jucatorilor sa isi urmareasca progresul, fapt ce a provocat valuri. Intre timp Ubisoft vrea sa isi imbunatateasca si reputatia printre jucatorii pe PC.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Grozav joc. Îmi place că jocul este mai stealth acum 😀 și noul sistem de parkour care este mai fluid e wow. Aș vrea să îl pot juca 🙁 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button