MORE

IFA 2015 – Acer Predator 6, un telefon cu 10 nuclee

Acer a decis să testeze exact cât de multe nuclee poți îngrămădi într-un telefon, cu Predator 6, un dispozitiv nou ce este destinat jocurilor.

Prezentat la IFA 2015, telefonul anunțat de Acer a fost construit cu suficient de mult hardware încât să nu îi facă probleme vreun joc pentru mobile. Cu un procesor MediaTek de 10 nuclee și 4GB de memorie RAM, Predator 6 are o configurație mai potentă decât unele PC-uri produse în ultimul deceniu.

Numele vine, desigur, de la dimensiunea ecranului, de 6 inch. Nu au fost date detalii despre rezoluția la care va rula, ar măcar un 1920×1080 pare probabil. Ce a mai fost menționat este că Predator 6 va fi echipat cu o cameră de 21 de pixeli, și că rulează Windows 10.

Însă acesta nu este singurul dispozitiv pentru jocuri, în format mic, prezentat de Acer. Pe lângă Predator 6 a mai fost și Predator 8, de această dată o tabletă de 8 inchi, ce suportă o rezoluție de 1920×1200, are 2GB de memorie RAM, poate ajunge până la 64GB de stocare, și vine echipată cu un procesor Atom X7-Z8700, cu doar 4 nuclee.

Prețurile nu au fost anunțate pentru aceste două dispozitive. S-a pomenit doar că tableta Predator 8 va fi disponibilă de luna aceasta.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button