CommunityRSS PaginaDeMedia

Luând o pauză de le Facebook, iată cum a sărbătorit Mark Zuckerberg Ziua Americii

Există pe lumea aceasta tot felul de personalități excentrice. Îi avem pe Jeff Bezos, pe Bill Gates, pe Elon Musk, dar și pe Mark Zuckerberg, cel responsabil cu platformele sociale pe care ne petrecem poate prea mult timp. Fondatorul Facebook nu este neapărat cunoscut pentru postările comice, pline de meme-uri, cum ar fi cele ale lui Musk, dar a reușit să-și facă propriul moment viral în weekend, pe 4 iulie, când a fost serbată Ziua Americii.

Nu este nicidecum vorba despre vreun deepfake sau vreo farsă, pentru că pe contul său personal de Instagram, Mark Zuckerberg a postat un clip care arată cum a serbat un 4 iulie foarte American Way: făcând surf în timp ce flutura steagul Americii, cu piesa Take Me Home, Country Roads pe funal. De ce? Pentru că… America?

Mark Zuckerberg nu este chiar omul de afaceri taciturn pe care îl vedem în timpul ședințelor importante

Teoretic, acesta n-ar fi nici primul, nici ultimul dintre momentele de extravaganță ale fondatorului Facebook. Mark Zuckerberg s-a mai filmat în trecut trăgând cu săgeți în popice de bowling și aruncând cu sulița în ținte de lemn, momente pe care le-a filmat în slow motion ca să-i apreciem și noi măiestria.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button