AutoRSS PaginaDeMedia

Elon Musk vrea să transforme Tesla Roadster într-un aeroglisor

Un nou Tesla Roadster plutitor este cel mai recent moft al lui Elon Musk. Probabil că mulți dintre voi știți cum arată un hovercraft. Și nu din acela standard, pe pernă de aer, ci aeroglisorul acela din filme care se ridică de la sol atunci când se plictisește să mai fie vehicul pe patru roți.

Musk și-a exprimat această dorință în cadrul noului episod din podcast-ul Joe Rogan Experience. Cei doi se cunosc de multă vreme, Elon fiind un oaspete cu vechime. Tocmai de aceea, Rogan nu a fost neapărat șocat de ceea ce plănuiește fondatorul Tesla.

„Vreau să fac Tesla Roadster să plutească, și mă tot gândeam cum să fac asta fără să omor pe cineva. Ar fi o idee să plutească la un metru față de sol, ceva de genul. În felul ăsta, dacă te răstorni, îi vei strica suspensiile, dar n-o să mori”.

Scurt și la obiect. Un Tesla Roadster pe post de aeroglisor este încă un element nou pe lista chestiilor mai mult sau mai puțin ilegale pe care Elon Musk le vrea înfăptuite. Acesta se gândește serios la un astfel de hibrid atunci când mașina în sine se va lansa în 2022.

Element nou? Ce, nu ați auzit că tot Elon vrea să-i pună propulsoare Falcon 9 tot acestui Tesla Roadster? Sau că sedanul Model și Model X SUV au volane în formă de „U” doar de amorul artei? Evident, autoritățile nu au fost prea bucuroase atunci când au dat nas în nas cu ideile acestea care sfidează legile impuse pentru siguranța în trafic.

Hai, că este totuși o chestie interesantă. Roadster-ul se vrea a fi cea mai rapidă mașină din lume. Full electric. Dacă îi mai pui și propulsoare „furate” de la Falcon 9-ul lui SpaceX și îl mai faci și aeroglisor, o să le poți da peste nas părinților care îți ziceau mereu că viața reală nu e ca în GTA…

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button