MORE

HyperX CloudX, casti de gaming pentru Xbox One, sunt disponibile în România

HyperX, liderul mondial independent in produse de memorie, se pare ca doreste sa isi extinda aria de interes si pe piata consolelor.

Astfel, producator a prezenta la stand a noilor modele bazate pe arhitectura deja celebrelor Cloud II, de care si noi am ramas impresionati. 

Numite HyperX CloudX Pro Gaming, acesta au fost realizate in parteneriat cu Microsoft, fiind astfel un produs oficial Xbox, ce doreste sa inlocuiasca headset-ul traditional oferit de compania americana in pachetul de Xbox One.

“Familia de produse HyperX Cloud și-a câștigat notorietatea datorită confortului, calității și valorii pe care le oferă. Am conceput CloudX cu aceleași caracteristici mult apreciate și premiate și am adăugat un confort sporit și accesorii premium, ținând cont totodată de bugetele gamerilor, pentru a menține un preț optim”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.HyperX CloudX Pro Gaming

HyperX CloudX vine la pachet cu cupe pentru urechi interschimbabile din velur, un prelungitor de 2m pentru PC si o husa rezistenta pentru voiaj. Pretul recomandat de producator este de 99,99 de euro. In Romania, castile sunt disponibile in magazinele aici pentru moment.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button