Tech&ITȘtiriTECH

HUAWEI WATCH GT 3 SE s-a lansat oficial în România

Huawei a lansat ieri cel mai nou smartwatch din seria WATCH GT 3, HUAWEI WATCH GT 3 SE, destinat exploratorilor urbani, pasionaților de sport și fitness, precum și utilizatorilor ce au nevoie de funcții de sănătate.

Fuziune între modă și funcționalitate, HUAWEI WATCH GT 3 SE îi ajută pe utilizatori în rezolvarea problemelor și le permite să se simtă confortabil în activități în aer liber datorită designului și experienței confortabile în purtare. HUAWEI WATCH GT 3 SE oferă până la două săptămâni de utilizare continuă înainte de a fi nevoie de o nouă încărcare și, de asemenea, suport pentru încărcare rapidă.

huawei-watch-gt3-se-lightweight-design

HUAWEI WATCH GT 3 SE este compatibil cu smartphone-urile Android și iOS, devenind un bun asistent personal. De asemenea, utilizatorii HUAWEI WATCH GT 3 SE au posibilitatea de a partaja rezultatele exercițiilor fizice din aplicația HUAWEI Health cu Strava, binecunoscuta aplicație și totodată comunitate de monitorizare a performanțelor sportive.

Ceas inteligent ușor și plin de funcții

Construit pentru pasionații de sport, HUAWEI WATCH GT 3 SE combină moda și funcționalitatea, permițând utilizatorilor să exploreze împrejurimile cu un dispozitiv confortabil de purtat, dar plin de funcții.
Cu un aspect complet nou, acest smartwatch vine cu un ecran color AMOLED de înaltă definiție, de 1,43 inci, 466×466 cu 326 PPI, cu afișarea clară a culorilor pe ecran. În plus, ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass, material care asigură rezistența la uzură.

Chiar dacă este construit din materiale rezistente, HUAWEI WATCH GT 3 SE cântărește doar 35,6 g (fără curea) și are o grosime totală de numai 11 mm (corpul ceasului). Este disponibil în două culori, Graphite Black și Wilderness Green. În afară de miile de teme pentru cadrane de ceas, utilizatorii pot folosi fotografii OOTD și Portrait Mode pentru a crea cadrane de ceas personalizate, unice.

huawei-watch-gt3-se

HUAWEI WATCH GT 3 SE oferă o rezistență la apă de 5ATM corespunzătoare standardului ISO 22810:2010, permițându-i să funcționeze la o adâncime de până la 50 de metri timp de 10 minute. Lucrează împreună cu cinci sisteme majore de sateliți – GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo și QZSS – și utilizează un cip de poziționare GNSS încorporat de înaltă precizie, care oferă performanțe excelente de anti-interferență pentru toate antrenamentele.
Pentru a-i sprijini și mai mult pe utilizatori în antrenamentele lor, HUAWEI WATCH GT 3 SE oferă peste 100 moduri de sport, planuri inteligente de alergare și chiar algoritmul TruSport™ dezvoltat de Huawei, care oferă evaluări și sugestii sportive pe baza diferitelor date culese în timpul exercițiilor fizice.

HUAWEI WATCH GT 3 SE oferă citiri precise ale semnelor vitale generale ale utilizatorului. Prin intermediul HUAWEI TruSeen™ 5.0+, HUAWEI TruSleep™ 3.0 și a altor tehnologii de monitorizare a sănătății din seria Tru, HUAWEI WATCH GT 3 SE sprijină evaluarea sănătății prin monitorizări ale ritmului cardiac, ale calității somnului, SpO2 și ale nivelului de stres.

HUAWEI TruSleep™ 3.0 este o altă componentă a seriei HUAWEI Tru, care utilizează o tehnologie bazată pe lumina infraroșie pentru a monitoriza somnul cu mai mare precizie. HUAWEI TruSleep™ 3.0 înregistrează calitatea somnului prin analizarea mai multor parametri fiziologici pe baza mișcărilor corpului, a ritmului cardiac și a HRV, pe lângă capacitatea obișnuită de a detecta automat durata și structura somnului, inclusiv somnul ușor, somnul profund, REM și starea de veghe.

huawei-watch-gt3-se-healthy-living

Dar sănătatea nu e singurul focus pentru HUAWEI WATCH GT 3 SE. Fie că este vorba de răspuns la apeluri telefonice, căutare de informații, monitorizare fitness și multe altele, utilizatorii vor putea face totul doar de la încheietura mâinii. Pentru utilizatorii care doresc să călătorească, ceasul oferă navigare pe hartă, o funcție crucială pentru oricine se află într-o zonă necunoscută. În domeniul jocurilor și al divertismentului, acesta suportă MyTuner Radio, Infinity Loop, eSound Music și multe altele. Iar pentru a îmbunătăți eficiența și sănătatea, oferă TickTick Focus To-Do, Home Workouts și multe altele.

La ce preț găsești HUAWEI WATCH GT 3 SE

Până pe 7 decembrie, HUAWEI a pregătit și o campanie pentru noul model GT 3 SE. Toți cei care achiziționează acest nou model de ceas și se abonează la newsletter vor primi un cupon în valoare de 100 de lei, pentru noul produs; o curea extra; posibilitatea plății produsului în 3 sau 6 rate fără dobândă. De asemenea, oricine va cumpăra noul HUAWEI GT 3 SE de pe e-shopul HUAWEI va fi înscris automat la tragerea la sorți pentru o pereche de căști FreeBuds Lipstick.

HUAWEI WATCH GT 3 SE este disponibil în România din 23 noiembrie, începând de la 999 lei în magazinul HUAWEI Online Store și în magazinele partenere. Pentru informații suplimentare despre HUAWEI WATCH GT 3 SE, vizitați HUAWEI Online Store.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un HC - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button