TelefoaneMORETECH

Huawei vinde seria Honor pentru a asigura supravietuirea brand-ului

Este timpul sa ne luam la revedere de la smartphone-urile Honor, aflate pana acum in gradina celor de la Huawei, si sa ne mutam catre noua companie care a preluat brand-ul.

Produsele Honor erau destinate in special tineretului, avand modele mid-range. Conform reprezentantilor Huawei, decizia a fost luata ca urmare a faptului ca situatia tensionata dintre China si Statele Unite ale Americii a pus presiune mare pe disponibilitatea elementelor tehnice necesare supravietuirii brand-ului Honor.

Huawei

„Decizia vizeaza supravietuirea seriei Honor”, motiveaza compania. Prin urmare, Honor a fost achizitionat de Shenzhen Zhixin New Information Technology. In acest fel, brand-ul ar avea sanse sa se revina la viata din „moartea clinica” in care a zacut pe vremea Huawei.

Noua companie ar putea evita mai usor restrictiile impuse de guvernul SUA. In prezent, companiilor americane le este interzis sa faca afaceri cu Huawei, din motive de securitate nationala si alte alea. Honor V30, de exemplu, foloseste acelasi procesor Kirin 990 ca si la flagship-urile P40, gratie Huawei. Dar, cum acestia au iesit din schema, Shenzhen ar putea fenta mai usor legea, putand sa continuie seria Honor cu ajutorul prietenilor din spatele liniilor inamice, precum Google sau Qualcomm.

Huawei nu vor obtine niciun fel de profit sau procent din castigurile realizate de noua tutela a brand-ului Honor. Nu avem informatii publice despre termenii si conditiile achizitiei, dar umbla vorba ca Honor a fost vandut pentru suma de 100 de miliarde de yuani, adica 15.2 miliarde de dolari.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button