Știri ITTECHTelefoane

Huawei simte consecințele trișării în benckmark-uri

Știri despre trișatul celor de la Huawei cu privire la rezultatele lor în benchmark-uri au apărut de săptămâna trecută. Anandtech a vorbit cu un oficial al companiei, care a recunoscut infracțiunea și acum producătorul se confruntă deja cu repercusiuni.

UL, compania aflată în spatele benchmark-ului 3DMark, tocmai a anunțat că patru modele Huawei au fost șterse din lista lor după confirmarea încălcării regulilor: P20 Pro, nova 3, Honor Play și P20.

Potrivit UL, primele trei telefoane au fost testate atât cu versiunea publică a 3DMark, disponibilă gratuit pe Google Play, cât și cu o aplicație privată care nu este disponibilă producătorilor. Rezultatele din aplicația publică sunt în medie cu peste 40% mai mari comparativ cu rezultatele private. Huawei P20 s-a alăturat listei mai târziu, după ce datele suplimentare au fost dezvăluite a doua zi.

Huawei a fost contactat de UL și a promis să implementeze schimbările. Compania „intenționează să le ofere utilizatorilor acces la modul de performanță, astfel încât să poată utiliza puterea maximă a dispozitivului atunci când au nevoie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button