TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Huawei P50 Pro ar putea avea cel mai mare ansamblu foto de până acum

Și nu mă refer doar la megapixeli...

Continuăm cu seria „X-ulescu ar putea”. Dacă vă spuneam data trecută despre cum Huawei P50 Pro ar putea avea cea mai bună configurație foto, acum am descoperit, grație unui leak, și cum ar putea arăta acest ansamblu foto. Și, uh…Ferească Sfântul…

Odată cu un senzor de 108MP vine și o dimensiune mai mare a acestuia. Da, Samsung a fost primul care a lansat cei 108 de sfinți megapixeli, dar pe un senzor la o dimensiune care nu calcă în picioare decența – 1/1.33”. Pe de altă parte, senzorul IMX800 produs de Sony care se vrea a fi împrumutat de Huawei P50 Pro are 1”. Adică este imens. Randările vin din partea OnLeaks, un nume cunoscut printre pasionații de tehnologie pentru care zvonurile reprezintă un boost de serotonină. Iar acestea prezintă un ansamblu foto…Uh…Gargantuan…Grotesc…Ceva care ar aduce de nicăieri Inchiziția, și nu aceea de la Monty Python.

Huawei P50 Pro – La soare te poți uita, dar la lentilele lui, uhh, discutabil

Desigur, fiind un concept render, este posibil ca modelul să sufere modificări majore, dar îmi este greu să cred că se vor schimba prea multe la un camera bump atât de butucănos și de puternic. Până la urmă, vorbim despre Huawei P50 Pro, care (în teorie) ar avea un setup compus din infamul senzor de 108MP de 1″, o lentila ultra-wide și una periscop. Și gândiți-vă că ar putea exista chiar și un Huawei P50 Pro Plus, care aduce cu sine camera principală, apoi ultra-wide, senzor ToF, telephoto și zoom periscope.

Pe lângă monstrul lui Frankenstein, OnLeaks oferă și câteva precizări legate de ecran. Acesta se presupune a fi un display 6.6-inch cu margini ușor curbate, în stil waterfall. Un senzor de amprentă și-ar putea face apariția under display, alături de o cameră de selfie în stil punch-hole. Huawei P50 Pro nu ar putea depăși cu mult dimensiunile unui P40, cel dintâi măsurând (în teorie) 159 x 73 x 8.6mm. Cu toate acestea, ansamblul foto de pe spate ar putea transforma grosimea lui P50 Pro în 10.3mm. Pe partea de sistem de operare, se spune că telefonul va fi primul model care va sosi cu Harmony, propriul OS al chinezilor, preinstalat. Însă asta nu este neapărat ceva relevant pentru moment.

Ceea ce interesează pe mulți la smartphone-urile produse de Huawei este, evident, performanța foto. Îmi place să cred că, în viitorul apropiat, rachetele astea de ultimă generație vor ajunge din urmă chiar și DSLR-urile. Ei, nu pe cele ultra-performante, care practic îți oferă un telescop Hubble la purtător, daaaar într-un fel pe acolo.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button