TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Huawei P50 va fi dezvăluit săptămâna viitoare

De data aceasta nu mai este vorba despre postările leakerilor. Anunțul vine din partea producătorului, iar noul flagship din repertoriul Huawei își va face apariția peste o săptămână. Huawei P50 a făcut obiectul multor zvonuri, multe dintre acestea fiind legate în special de modulul de camere, probabil cel mai mare setup regăsit până acum pe un smartphone.

Cele două plite care joacă rolul camerelor de pe spatele lui Huawei P50 ar putea fi însuși modul prin care flagship-ul dorește să revoluționeze domeniul fotografiei mobile, la fel cum sugerează și postările de pe Twitter și Weibo.

Lansarea lui Huawei P50 nu trebuie trecută cu vederea. Este un eveniment demn de luat în calcul, având în vedere dificultățile întâmpinate de producătorul chinez odată cu începerea conflictului cu guvernul Statelor Unite vis-a-vis de presupusul risc al securității adus de tehnologiile Huawei. Acest lucru a dus la stagnarea dezvoltării noilor iterații ale procesoarelor Kirin, împiedicându-i pe chinezi să poată aduce în fața consumatorilor smartphone-uri puternice, de ultimă generație.

Conflictul cu Statele Unite și eliminarea serviciilor Google au condus la reducerea considerabilă a impactului pe care Huawei îl are asupra pieței globale. În acest sector global, topul cu cele mai vândute 5 branduri de smartphone-uri s-a lipsit de Huawei, în condițiile în care, în al doilea timestru al anului 2020 mai avea puțin și intra pe locul întâi.

Huawei P50

Lucrurile nu stau mai bine nici în țara-mamă. Huawei a fost depășit în ianuarie de către Oppo. Cel din urmă s-a bucurat de un succes răsunător, telefoanele sale fiind cele mai vândute mărci din întreaga țară. Astfel ne rămâne doar să vedem pe 29 iulie ce anume va putea aduce în fața rivalilor săi Huawei P50, despre care se spune că va fi cel mai bun telefon atunci când vine vorba despre performanțele foto.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button