TECHȘtiriTech&IT

HUAWEI ar putea lansa noile serii de telefoane P60 și Mate 60 în martie

HUAWEI a avut destul de mult de suferit în ultimii ani după restricțiile impuse de Statele Unite asupra companiei. În anii trecuți, HUAWEI obișnuia să lanseze două serii de flagship-uri: una la început de an (seria P) și una mai spre final (seria Mate).

Dar recent compania s-a limitat la doar o singură lansare anuală, din motive evidente în care nu o să mai intru acum. Cu toate astea, conform unor surse ale publicației GizChina, compania este așteptată să lanseze atât o serie HUAWEI P60, cât și o serie Mate 60, ceea ce este o veste foarte bună.

Conform leak-urilor, HUAWEI ar putea include un chipset Snapdragon 8 Gen 1 fără 5G în seria P60. Mate 60 este așteptat să fie echipat cu un Snapdragon 8 Gen 2, tot fără 5G. O altă veste interesantă este că modelul P60 ar putea primi acea diafragmă variabilă care a făcut din Mate 50 Pro unul dintre cele mai bune camera phones de pe piață.

Dar asta nu e tot, pentru că P60 ar putea primi și un obiectiv telefoto de 64MP, pesemne tot cel de pe Mate 50 Pro. Cu un astfel de sistem de camere, cu siguranță telefonul nelansat va deveni rapid un hit pentru cei pasionați de fotografie, dacă sunt dispuși să treacă peste prejudecățile legate de AppGallery. După cum am mai scris, lipsa Google Services nu mai e un minus foarte mare.

Despre seria Mate 60 nu știm așa multe, însă. Nu știm ce camere va avea, deși e destul de sigur că HUAWEI va implementa un sistem cu diafragmă variabilă la fel ca generația trecută, doar că va fi ceva mai performant și va avea rezultate mai bune. Nu știm nici când vor fi lansate cele două serii. Poate HUAWEI ne face o surpriză și anunță atât seria P60 cât și Mate 60 în cadrul aceleiași conferințe. Sau, poate vom vedea P60 în martie și Mate 60 la finalul anului, cum a procedat compania până acum.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button