Tech&ITȘtiri

HUAWEI anunță primele smartwatch-uri care primesc certificare medicală în România

Ceasurile inteligente HUAWEI sunt unele dintre cele mai apreciate produse din catalogul producătorului, iar asta pare că nu se va schimba prea curând. Compania tocmai a anunțat că cele mai recente dispozitive smartwatch al său ce urmează să fie lansate anul viitor, WATCH D și WATCH GT 3 Pro au primit avizul de funcționare acordat de Ministerul Sănătății din România prin intermediul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale.

Așadar se atestă faptul că dispozitivele pot fi considerate unele de tip medical, prin intermediul noilor sale aplicații ECG1. Dar asta nu se oprește doar la plaiurile mioritice. Cele două ceasuri au primit toamna aceasta și certificarea internațională europeană prin care se atestă faptul că pot fi utilizate ca dispozitive medicale. Pentru a folosi această funcție pe HUAWEI WATCH GT3 PRO este să instalezi cea mai recentă versiune a aplicației HUAWEI Health din App Gallery.

Nelansatul WATCH D nu este doar un aparat care măsoară tensiunea arterială sau un dispozitiv de monitorizare a ritmului cardiac. Este un smartwatch complet funcțional care, în afară de măsurarea sănătății, acceptă și toate caracteristicile unui smartwatch, fiind echipat cu peste 70 de moduri de antrenament. Utilizatorii WATCH D vor putea să-și partajeze rezultatele exercițiilor fizice din aplicația HUAWEI Health cu Strava, aplicația și comunitatea extrem de populară de urmărire a exercițiilor.

WATCH GT3 PRO vine echipat cu o tehnologie nouă și îmbunătățită a electrodului din interiorul său, pentru o captare mai bună și mai corectă a semnalului electrocardiogramei. Înăuntrul sau se află și un monitor de ritm cardiac Huawei TruSeen 5.0, iar electrodul este acoperit cu PVD, pe spatele curbat și transparent al carcasei.

Mai multe detalii despre HUAWEI WATCH GT3 Pro găsești aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button