Tech&ITȘtiri

HUAWEI lansează o pereche de căști wireless bune la un preț și mai bun

HUAWEI a anunțat ieri lansarea căștilor True Wireless Stereo (TWS) HUAWEI FreeBuds 5i, care oferă o calitate audio remarcabilă prin stilul și versatilitatea lor, devenind printre căștile TWS cele mai accesibile, la modă și pline de caracteristici din gama lor de preț.

HUAWEI FreeBuds 5i moștenesc calitatea sunetului excelentă și anularea activă a zgomotului (ANC) din seria FreeBuds, încorporând în același timp un design elegant, mai multe moduri ANC și EQ, precum și Dual Device Connection pentru comutarea fără întreruperi a diferitelor dispozitive și sisteme de operare.

Cu o greutate de numai 4,9 g, designul ușor al HUAWEI FreeBuds 5i fac căștile confortabile și ușor de purtat pentru utilizatori pe o perioadă lungă de timp. Designul căștilor lungi de 29 mm, care a fost scurtată cu 7 mm în comparație cu modelul anterior, FreeBuds 4i face căștile mai adaptabile la forma urechii fiecărui ascultător, permițând astfel o potrivire mai adecvată.

Pentru a menține sunetul clar și curat, cu o interferență minimă a zgomotelor ambientale, căștile HUAWEI FreeBuds 5i vin cu o tehnologie hibridă de anulare a zgomotului, dincolo de designul tradițional in-ear, pentru a bloca eficient zgomotul de înaltă frecvență în mod pasiv. Sunt echipate cu dual-mic ANC și tehnologie hibridă de anulare a zgomotului, care nu numai că detectează zgomotul extern, ci și captează zgomotul suplimentar din canalul urechii, oferind o profunzime maximă a zgomotului ANC de până la 42 dB.

HUAWEI FreeBuds 5i oferă o autonomie formidabilă a bateriei de 28 de ore cu o carcasă complet încărcată și o capacitate de încărcare rapidă pentru a suporta 4 ore de redare audio la o încărcare de doar 15 minute, eliberând utilizatorii de griji că bateria se epuizează rapid. De asemenea, vor permite relizarea fotografiilor de la distanță prin atingerea de două ori pe exteriorul mini-difuzoarelor, astfel încât să poată reliza fotografii grozave și să nu aibă nevoie să folosească un stick selfie, pentru a căuta controlul distanței focale de la distanțe scurte.

Le avem și noi în teste și tot ce pot să zic este să ții un ochi pe site pentru un review amănunțit ale acestor căști care costă sub 100 de euro.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button