CommunityRSS PaginaDeMedia

Pentru 5000 de dolari, poți porni într-o aventură la hotelul Star Wars Galactic Starcruiser

Ce rezultă atunci când o megacorporație care deține o duzină de theme park-uri achiziționează franciza Star Wars și o distruge iremediabil? Un theme park în stilul Star Wars, desigur. Este vorba despre un soi de voiaj care promite cea mai imersivă experiență pentru fanii universului imaginat de George Lucas. Hotelul respectiv va fi construit sub forma unui cruiser, iar pasagerii vor putea explora după bunul plac încăperile, participând la tot felul de activități.

Numele oficial este Star Wars Galactic Starcruiser, iar acesta va fi deschis pentru public în 2022. După cum exemplifică și site-ul oficial, o astfel de aventură face cu adevărat gaură în buzunarele doritorilor. Se pare că un sejur de două nopți pentru două persoane, într-o cabină standard, costă aproape 5000 de dolari (4809, mai exact). Camerele mai fancy vor costa evident mai mult, însă Disney menționează că prețurile individuale vor scădea cu cât sunt mai multe persoane într-un grup.

O experiență Star Wars unică

Gigantul entertainment-ului descrie ideea de Star Wars Galactic Starcruiser ca o combinație de cinematografe, theme park-uri, restaurante cu specific și activități de role playing. Pe pagina „hotelului” este specificat traseul aventurii. Călătoria va începe de la Walt Disney World Resort. De acolo, oaspeții se vor îmbarca în launch pad-uri și odată ajunși la destinație își vor întâlni ghidul.

Star Wars Galactic Cruiser

În Star Wars Galactic Starcruiser, oaspeții vor avea parte pe ici, pe colo, de momente în care își vor putea alege propria aventură, într-un fel asemănător cu storyline-urile multiple pe care le regăsim în jocurile RPG. De exemplu, aceștia vor putea alege First Order sau Resistance, dar vor putea alege și anumite „quest-uri”. Vor exista chiar și NPC-uri sub forma unor personaje cunoscute din franciza Star Wars care le vor oferi lecții de mânuit săbii laser, pentru ca mai apoi oaspeții să exploreze și mai detaliat poveștile. O fi aceasta o experiență one of a kind, dar eu tot aștept cu interes acea antologie animată.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button