GamingRSS PaginaDeMedia

Horizon Zero Dawn va deveni o trilogie si urmatorul joc din serie este deja in lucru

Vom putea juca continuarea pe PlayStation 5

Horizon Zero Dawn este unul dintre cele mai reusite jocuri de la Sony ale generatiei actuale de console. In cei trei ani care s-au scurs de la lansare, jocul a vandut 10 milioane de copii. Acest numar este si mai impresionant cand tinem cont de faptul ca a fost lansat doar pe PlayStation 4. Stim deja ca urmeaza si lansarea pe PC prin vara, insa un nou raport de la Video Game Chronicle ne ofera niste informatii si mai interesante: Guerilla Games doreste sa transforme seria intr-o trilogie.

Conform surselor VGC, Horizon Zero Dawn 2 le va oferi jucatorilor o lume gigantica si va introduce si un mod de co-op. Despre modul cooperativ in HZD am mai auzit inainte, intrucat Guerilla a vrut sa includa un astfel de mod si in primul joc, dar a renuntat pentru a se concentra pe aspectele cheie ale acestuia.

Se pare ca procesul de dezvoltare al lui Horizon Zero Dawn 2 a inceput la scurt timp dupa lansarea primului joc si ar fi trebuit sa fie lansat si pe PlayStation 4. Se pare totusi ca atentia echipei de dezvoltare s-a reorientat spre urmatoarea generatie de console. Aparent au existat si planuri de lansare a unui demo pentru noul joc, care sa scoata in evidenta aspectul co-op, dar nu se stie daca vom avea ocazia sa mai punem mana pe el.

PlayStation 5 + Horizon Zero Dawn 2 = Lansare in forta?!

Desigur, fiind o informatie din surse, nu putem fi 100% siguri ca tot ce am aflat este real, insa VGC s-a dovedit o sursa de incredere. De asemenea, informatiile par plauzibile, mai ales ca Guerilla Games nu prea si-au tinut atat de secrete planurile referitoare la Horizon Zero Dawn. Am aflat de lansarea acestuia pe PC cu mult inainte de anuntul oficial.

Asta ma face sa ma intreb: oare va fi Horizon Zero Dawn 2 unul dintre marile jocuri de lansare pentru PlayStation 5? Detalii precum „o lume imensa” ar fi un prilej bun pentru a arata ce poate face noua generatie de console si un mod pentru Sony de a pune la treaba SSD-urile. Chiar daca japonezii nu prea au dat informatii referitoare la noua consola, cam toate scurgerile de pe internet s-au adeverit. Din acest motiv, cred deja ca cea mai tare combinatie pentru gaming a anilor ce vor urma va fi PC + PS5.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button