GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Horizon Zero Dawn ar putea fi lansat pe PC in Februarie 2020

Jurnalistul de gaming rus, Anton Logvinov, a declarat ca Horizon Zero Dawn va fi lansat pe PC in Februarie 2020. Conform acestuia, versiunea de PC va fi anuntata in scurt timp si va fi lansata pentru a spori popularitatea jocului inainte de noul sequel.

In plus, Logvinov sustine ca stie o parte din dezvoltatorii care lucreaza la jocuri pentru PlayStation 5, iar acestia au spus ca Sony le-a cerut si o versiune de PC atunci cand fac un joc. Daca este adevarat, am putea vedea unele dintre exclusivitatile de PS5 lansate si pe PC. Daca Logvinov are dreptate, ar trebui sa vedem anuntul lui Horizon Zero Dawn pe PC in cadrul VGA Awards din acest an. Pana la urma, nu exista eveniment mai bun in cadrul caruia Sony sa faca un astfel de anunt.

Bine, stiu ca suna foarte bine, dar personal, nu cred ca se va intampla. In primul rand, Horizon Zero Dawn este un joc first-pary pentru PS4 si nu ma astept ca Sony sa lanseze unul dintre cele mai bune jocuri ale acestei console si pe PC. Nu ma intelegeti gresit, mi-ar palcea sa joc God of War si Spider-Man la 60FPS cu detalii Ultra din mouse si tastatura, dar Sony investeste sume enorme in jocurile dezvoltate si nu cred ca ar fi benefic pentru ei sa vanda si pe alte platforme.

Totusi, odata cu aparitia PlayStation 5 si Xbox Scarlett, care vor fi la baza tot PC-uri ce folosesc componente AMD am putea vedea titluri next-gen multi-platform deoarece procesul de portare ar fi mult mai usor de realizat. Ramane insa sa vedem ce se va intampla odata ce noile console vor fi lansate si daca Sony va adopta strategia celor de la Microsoft.

DSOGaming

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button