ȘtiriTech&ITTelefoane

Honor Magic6 Pro s-a cățărat în vârful topului DxOMark pentru camere

Ladies and gentlemen, avem un nou campion! Honor Magic6 Pro a reușit să obțină poziția fruntașă în topul dedicat camerelor al celor de la DxOMark. Până nu demult, locul întâi în clasament era ocupat de două modele, clasate la egalitate, anume HUAWEI P60 Pro+ și Oppo Find X7 Ultra, dar acum there’s a new kid on the block. Vestea asta nu ar trebui să vină ca o surpriză pentru cei care ne-au văzut/citit review-ul lui Honor Magic6 Pro, unde am lăudat în mod extensiv arsenalul fotografic de care dispune telefonul.

Honor Magic6 Pro DxOMarkConform celor de la DxOMark, Honor Magic 6 Pro demonstrează o performanță impresionantă în diverse teste, obținând un scor remarcabil total de 158. În domeniul fotografiei, acesta împarte cel mai înalt scor de 160 cu Huawei Mate 60 Pro+, evidențiindu-și capacitatea de a produce culori vibrante și de a menține un interval dinamic excepțional, chiar și în situații cu lumină din spate. Sistemul de autofocus al dispozitivului iese în evidență prin viteza și precizia sa în orice condiții.

Honor Magic6 Pro stabilește un nou reper în materie de zoom, remarcându-se în special pentru capabilitățile lentilei ultra-wide, care excelează în captarea imaginilor bine expuse cu culori vii, în timp ce obiectivul telefoto reușește să capteze imagini clare de la distanță, deși unele detalii par ușor inconsistente. Partea video nu este un punct forte pentru telefon, unde în ciuda unui scor de reproducție a culorilor record, overall cel mai nou flagship de la Honor nu reușește să detroneze iPhone 15 Pro Max de pe piedestalul cinematografiei mobile.

Honor Magic6 Pro

Toate astea atestă la faptul că Honor Magic6 Pro este unul dintre cele mai potente telefoane pe parte de camere, și indiferent că ești un „average Joe” care vrea să aibă cele mai reușite poze din concediu sau un fotograf profesionist în căutare de perfect, telefonul ăsta nu te va dezamăgi.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button