TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Honor lansează primul smartphone după separarea de Huawei

După ce Huawei s-a descotorosit de brandul său care viza gadget-uri budget-friendly, nu prea s-a mai auzit nimic de Honor.

Până recent, când Honor dă de veste că au în pregătire primul smartphone din noua era post-Huawei. Este vorba de V40 5G, membru al viitoarei familii care va fi cunoscută în afara Chinei drept „View”.

Honor V40 are un display 6.72-inch OLED cu 120Hz refresh rate. Are sub capotă un procesor MediaTek Dimensity 1000+, cu o baterie de 4,000mAh care se poate încărca wireless la 50W sau cu fir, la 66W.

Pe partea de camere foto, Honor V40 are un senzor de 50 MP la 1/1.56-inch. Ca memorie, telefonul are 8 GB de RAM și o stocare de 128 GB sau 256 GB.

Chiar dacă Honor s-a despărțit de Huawei spre finele lui noiembrie 2020, seria de smartphone-uri V/View se aflau deja în producție. Odată cu marea schimsă, apare și o idee mai creață. Dacă Honor nu mai este pe felie cu Huawei, atunci telefoanele V nu vor mai fi constrânse de lipsa Play Store-ului Google și de introducerea forțată a Huawei AppGallery, care mai are destul de mult de lucru până să fie o platformă fiabilă.

HUAWEI AppGallery pe toate dispozitivele Android, dar mai e de lucru

Cu toate astea, Honor nu va mai avea cum să se bazeze pe Huawei pentru a beneficia de furnizori, ceea ce înseamnă că fiul rătăcitor va trebui să se reorienteze, străduindu-se, totodată, să crească în rang și să devină un nume de referință și mai independent decât orice lecție de istorie despre România

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button