GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Hitman 2 a fost anunțat

Semnele de zilele trecute că încă un joc Hitman s-ar putea materializa la E3 s-au confirmat, jocul fiind anunțat de către Warner Bros.

Spre deosebire de jocul anterior, Hitman 2 (7 probabil era prea mare ) nu va fi un joc episodic. Practic, nici jocul anterior nu trebuia să fie episodic, ci să aibă două părți, dar Square Enix a decis să îl lanseze pe bucăți. Tot jocul va fi disponibil în ziua de 13 noiembrie, la preț întreg, urmând să fie adăugat ceva mai mult conținut acestuia pe parcurs, așa cum s-a întâmplat și cu ultimul joc.

Cei care nu au răbdare până atunci pot face precomandă, primind acces din start la un mod de joc numit Sniper Assassin, similar cu cel care era disponibil și pentru Hitman-ul anterior, dar cu o diferență notabilă. Acest mod este cooperativ, așa că puteți să îl jucați alături de prietenii voștri. Cu această ocazie puteți să admirați și ceea ce pare a fi una din hărțile noi ale jocului. Un palat cu o curte foarte frumoasă. O altă hartă deja zărită în trailer este un circuit de curse, unde ținta se află în mod constant în mișcare, în cadrul unei curse. Provocarea sună foarte atractivă, iar acum trebuie doar să sperăm că Warner nu ne va face surprize, și că IO Interactive va implementa câteva schimbări la mecanica de bază a jocului, revenind la un stil mai liber de interacțiune cu mediul, nu unul pur contextual.

Avem și cerințe de sistem, dacă n-ați închis deja fereastra după trailer. Pentru a putea rula Hitman 2 veți avea nevoie de:

  • Minim
    OS: Windows 7 pe 64 biți
  • CPU: Intel Core i5 2500K @ 3.3 GHz sau AMD Phenom II X4 940
  • RAM: Geforce GTX 660 sau Radeon HD 7870
  • HDD: 60 GB

Recomandate

  • OS: Windows 7/8.1/10 pe 64 biți
  • CPU: Intel Core i7 3770 @ 3.4GHz sau AMD FX-8350 @ 4GHz
  • RAM: 8GB
  • Video: GeForce GTX 770 sau Radeon R9 290

Ar mai fi un lucru de comentat aici. Hitman 2 este abia al doilea joc din serie care să aibă o cifră în nume. Culmea, celălalt joc era vechiul Hitman 2. Poate studioul are o fixație pentru această cifră.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button