GamingPC&ConsolesTech&IT

Hitman 2 a fost zărit

Am o veste bună și o veste proastă pentru fanii seriei Hitman.

Vestea bună este cea că seria va continua, studioul IO Interactive dând semne că ceva este în lucru în acest moment, iar la E3 vom vedea o noutate.

Veste rea este că sigla lui Hitman 2 (ar fi al doilea 2 al seriei, dar asta e) a fost zărită pe pagina oficială a Warner Bros. Asta înseamnă că seria are acum un nou publisher, sau cel puțin al doilea sezon/următorul joc va avea pe post de publisher această companie.

De ce ar fi asta un lucru rău? Două motive. IO era într-o poziție destul de vulnerabilă după separarea sa de Square Enix, așa că ar fi putut să accepte orice termeni. Prin aprilie compania susținea că își va păstra independența, dar în acestă industrie lucrurile se pot schimba e la o zi la alta. Iar Warner Bros este o companie destul de groaznică în ceea ce privește monetizarea jocurilor și nu numai. Cumva, a reușit în mod repetat să distrugă ideea de bază a lui Shadow of Mordor/War prin forțarea câtorva idei groaznice, culminând cu îngrămădirea de loot boxes într-un joc de singleplayer la preț întreg.

Totuși, dacă nu va reuși Warner să distrugă mai departe seria, terminând munca începută de Square Enix, am putea avea parte măcar de un joc Hitman care va fi ceea ce ultima iterație a seriei trebuia să fie în primul rând.

[Polygon]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button