Filme

Henry Cavill va fi înlocuit de Liam Hemsworth în sezonul 4 The Witcher

Un nou Geralt se apropie

Cu toate că informația că Netflix a reînnoit serialul The Witcher pentru un al patrulea sezon era cumva așteptată de toată lumea, nimeni nu putea anticipa ca Henry Cavill, cel care a jucat rolul lui Geralt până acum, să fie înlocuit de nimeni altul decât Liam Hemsworth. Anunțul vine după ce Cavill a declarat recent că se va întoarce în costumul lui Superman pentru un nou film.

Dar se pare că oportunitatea de a intra din nou în lenjeria purtată greșit a lui Superman nu a fost singurul lucru care l-a împins pe Henry Cavill să renunțe la Geralt. Conform mai multor publicații, se pare că actorul ar fi vrut ca serialul să fie cât mai apropiat de materialul-sursă, el fiind un fan declarat atât al cărților cât și al jocurilor video dezvoltate de CD Projekt Red.

Realitatea nu a stat tocmai așa și se zvonește că și asta ar fi fost un factor important în plecarea lui Cavill din rolul lui Geralt. Cu toate astea, fanii serialului (aici mă număr și eu) vor putea să-l mai vadă o ultimă dată pe originalul Geralt în acțiune, odată cu lansarea sezonului trei, în vara anului următor.

Cât despre Liam Hemsworth, a devenit cunoscut datorită seriei de filme ”Jocurile Foamei”, unde a jucat un rol principal și este fratele mai mic al actorilor Chris Hemsworth (Thor din Avengers) și Luke Hemsworth (Ashley Stubbs în Westworld).

Rămâne de văzut dacă Liam va face treabă bună în rolul lui Geralt. Până la urmă, rolul i s-a potrivit perfect lui Cavill iar golul lăsat în urmă de actor va fi foarte greu de umplut. În acest moment, nu există o dată oficială de lansare a sezonului patru, ținând cont că nici sezonul trei nu a ieșit încă, dar cred că ne putem aștepta să-l vedem pe Liam Hemsworth în The Witcher în anul 2024.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button