Tech&IT

HBO Max va suferi o schimbare majoră anul viitor

Conform publicației The Verge, HBO Max va fi înlocuit vara viitoare cu un nou serviciu de streaming, care va fi o combinație între HBO Max și Discovery Plus. David Zaslav, CEO-ul Warner Bros Discovery, a anunțat acest lucru azi în cadrul unui raport financiar.

Zaslav a declarat pentru The Verge că noul serviciu de streaming va fi construit pe coloana vertebrală a lui Discovery Plus, deoarece acesta este construit mai bine decât HBO Max, platformă care începe să cam gâfâie atunci când trebuie să găzduiască foarte mulți utilizatori în același timp, lucru care se întâmplă frecvent atunci când apar episoade noi din cele mai urmărite seriale.

În ultimul timp am mirosit că ceva este în neregulă cu platforma de streaming, mai ales când s-a anulat lansarea filmului Batgirl, pentru care producția era aproape finalizată. Filmul a fost anulat deoarece Warner Bros nu dorea să piardă și mai mulți bani cu lansarea unui film care nu garanta că va aduce un profit suficient de mare. O astfel de mișcare mă face să mă gândesc că există de asemenea o posibilitate ca HBO Max să reducă numărul de angajați pentru a încerca să își revină. Totuși, nu știm dacă asta se va întâmpla, din moment ce platforma va renaște în viitorul apropiat prin contopirea cu Discovery Plus.

Vreți să știți cum se va numi noua platformă de streaming? Ei bine, nu aveți cum pentru că nu a fost anunțat în mod oficial nimic în acest sens, dar în viitorul apropiat ar trebui să aflăm. Eu unul cred că mișcarea asta va fi benefică pentru ambele companii. HBO Max vine cu cele mai urmărite seriale și cu un număr gigantic de utilizatori, iar Discovery Plus vine cu o performanță mai bună. Eu zic că este o decizie benefică, dar rămâne să vedem cum vor evolua lucrurile în anul care urmează.

În caz că nu ați auzit de Discovery Plus, este probabil pentru că acest serviciu de streaming nu este disponibil în România, dar combinarea acestuia cu HBO Max într-o nouă platformă ar trebui să însemne că vom avea acces la conținutul ambelor platforme.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button