GamingRSS PaginaDeMedia

AMD și 343 Industries îi oferă lui Halo Infinite funcționalități Radeon

Poate că multiplayer-ul lui Halo Infinite a făcut ochi ceva mai devreme, spre încântarea fanilor, însă cireașa de pe tort este campania acestuia, lansată ieri. Întoarcerea lui Master Chief este acompaniată, desigur, de grafică adusă la zi, și îndrăznesc să afirm că noul Halo, ca întreg, este extraordinar din punct de vedere vizual. Mi-a lipsit mult să aud celebrul theme song odată ce sunt întâmpinat de ecranul de start al jocului, iar Infinite nu face excepție.

De-a lungul acestei perioade, am mai discutat despre ce noutăți aduce Halo Infinite. Am văzut cum arată o ediție extrem de limitată a lui Radeon RX 6900XT, am văzut cum jocul a venit cu Discord integrat, am văzut că va fi  prezent și ray-tracing, ce să mai, tot tacâmul.

Halo Infinite este o scrisoare de mulțumire adresată comunității

Însă nu toată lumea este posesoare de plăci video NVIDIA, așa că 343 Industries s-a gândit să ofere același tratament regal și pentru cei care au mers pe soluțiile oferite de AMD. Plăcile Radeon se vor bucura de o serie de funcționalități utile, iar cea mai nouă versiune a driver-ului AMD Radeon a fost special creată pentru Halo Infinite. În cele din urmă, iată care sunt cele mai noi adiții pentru cei care se au sărit deja în papucii cibernetici ai lui Master Chief!

  • AMD FreeSync Premium Pro: Oferind grafică adusă la zi cu tehnologia de sincronizare din 2021, alături de tehnologiile: HDR rendering și Low-Framerate Compensation, optimizarea aduce pe ecranele jucătorilor o experiență clară și fluidă în timp ce parcurg lumea jocului;
  • Bleeding Edge Performance: plăcile grafice AMD Radeon RX din seria 6000 oferă framerate-uri crescute și imagini foarte clare la rezoluțiile 1080p și 1440p. RX 6900 XT se va asigura ca Halo Infinite rulează cu succes la 4K – fiind  vârful de gamă din portofoliul plăcilor grafice de la AMD.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button