GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Halo Infinite va primi ray trancing, iar parteneriatul dintre Microsoft și AMD prezintă un RX 6900XT din altă lume

Halo este una din cele mai populare și mai interesante francize din istorie, iar noi mai avem puțin și facem cunoștință cu cel mai nou membru al familiei, Infinite. În vreme ce componenta multiplayer se pregătește să-și facă intrarea la începutul acestei ierni, Microsoft și AMD au format un parteneriat care va oferi o nouă dimensiune campaniei.

Această colaborare ar urma să crească framerate-ul din campanie și va introduce ray tracing în lumea lui Halo Infinite. Pentru Xbox și implicit Microsoft, ray tracing-ul este „prioritatea post-launch numărul unu” și sunt curios dacă dezvoltatorii vor aduce cândva inclusiv tehnologia DLSS a celor de la NVIDIA.

Halo Infinite este magia Crăciunului de anul acesta

AMD sunt, la rândul lor, porniți pe ideea de a aduce în noul Halo tehnologii de rendering de ultimă generație. Acestea vor fi integrate pe tot hardware-ul current gen, alături de îmbunătățiri pe partea de performanță. Ray tracing-ul va fi implementat atât pe Xbox Series X / S cât și pe varianta pentru PC a jocului. În plus, parteneriatul dintre Microsoft și AMD ne va aduce update-uri de drivere care vor crește simțitor FPS-ul de-a lungul campaniei.

„Lucrătura” acuce îmbunătățiri și pe cele mai pretențioase procesoare, unde numărul mare de nuclee și de fire de execuție sunt specialitatea AMD. Și, ca bonus, cele două companii le prezintă fanilor o variantă foarte limitată a lui Radeon RX 6900XT. Din păcate, aceasta nu va fi pusă la vânzare, dar cei doi giganți vor susține giveaway-uri în care norocoșii vor putea pleca acasă cu acest model.

Ca alte mici detalii, 343 Industries s-a preocupat cu integrarea Razer Chroma RGB și a Discord-ului în Halo Infinitev. Asta înseamnă că te vei putea alătura serverelor de Discord fără să mai ieși din joc, în vreme ce suportul pentru Razer Chroma RGB te va învălui în culori vii și puternice.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button