GamingRSS PaginaDeMedia

Half-Life: Alyx fara VR devine din ce in ce mai jucabil

Se pare ca internetul este un taram populat de oameni creativi. Asta se vede si prin stadiul in care se afla Half-Life: Alyx fara VR. Acesta este aproape complet jucabil din mouse si tastatura. Toate acestea sunt posibile datorita Pancake FPS Starter Kit pentru Source 2, o unealta creata de Kongi the Conqueror. Acesta nu recomanda insa folosirea kit-ului pentru a juca noul Half-Life, dar cui credeti ca-i pasa?! Fanilor seriei clar nu.

Un efort colectiv din partea mai multor modderi si multa dedicatie au facut din Half-Life: Alyx un joc complet pentru mouse si tastatura. Bine, va fi o bataie de cap sa faci totul sa mearga cum trebuie, dar este un pas inainte si arata cat de multe lucruri pot reusi fanii daca se unesc. Desigur, nu este cea mai buna modalitate de a juca Alyx, care pana la urma este un joc special creat pentru VR. Dar daca nu iti permiti un astfel de sistem, sau nu vrei, e bine ca exista o alternativa.

Bine, apreciez cu atat mai mult acest mod cu cat arata cat de diferit este gaming-ul pe PC comparativ cu cel pe consola. Nu esti limitat la ce iti ofera dezvoltatorul, iar daca exista o comunitate a unui joc, cu siguranta aceasta va incepe sa creeze si mai mult continut, imbogatind experienta. Acum chiar sunt curios cum se comporta Half-Life: Alyx din mouse si tastatura si cred ca o sa bag si eu o fisa cu modul asta. Cine stie, poate o sa fac un articol in viitor despre asta daca este fezabil 😀

Articole asemanatoare

Back to top button