GamingRSS PaginaDeMedia

Half-Life: Alyx poate fi parcurs complet fara o casca VR

Cu cateva zile in urma vorbeam despre posibilitatea de a juca Half-Life: Alyx fara un sistem VR. De atunci a aparut si un mod care permitea folosirea de mouse si tastatura, insa acesta era prost optimizat. Acum insa, exista un nou mod non-VR care promite multe: cum ar fi ca poti termina jocul fara sa ai nevoie de o casca de realitate virtuala.

Procesul de instalare este cam complicat, dar vine insotit de un video de sapte minute care explica intreaga procedura. Insa dupa ce ai terminat procesul, vei putea sa joci Half-Life: Alyx de la cap la coada. Exista si o lista de controale pe pagina GitHub a proiectului. De asemenea, miscarea se face din sageti, nu din schema WASD. Exista de asemenea si cateva ghiduri pentru zonele mai grele in care jucatorii ar putea sa intampine probleme cauzate de conversia la non-VR.

Bine, acum nu va asteptati la o experienta usoara si lipsita de bug-uri. Dar hei, macar puteti juca Half-Life: Alyx fara sa dati o mica avere pe un sistem VR. Eu am bagat cateva ore din el si chiar daca nu am apucat sa-l duc la sfarsit, a fost o experienta foarte faina. Daca nu stiti cu ce se mananca jocul, puteti sa-mi urmariti unul dintre stream-uri:

 

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button