GamingPC&ConsolesTech&IT

Guns Of Icarus Alliance este acum gratuit

Humble Store are o surpriză plăcută pentru oricine are un PC de gaming, valabilă până mâine. Dacă vă îndreptați spre pagina Guns of Icarus Alliance (o găsiți în link-ul de mai jos), puteți obține gratuit o copie a jocului pe Steam. Este compatibil cu Windows, Mac și Linux, și îl puteți păstra pentru totdeauna. Tot ce aveți nevoie este un cont Humble și un computer suficient de puternic pentru al rula.

Guns of the Icarus Alliance este un joc de bătălii de echipă bazate pe aeronave, într-o lume steampunk. La fel ca Sea of ​​Thieves, tu și colegii tăi de echipă lucrați împreună, asumându-vă roluri de pilot, de artileriști și de ingineri, pentru a controla nava și a se angaja în lupte pe cer împotriva dușmanilor.

Alliance este o versiune extinsă a lui Guns of Icarus Online din 2012. În timp ce Online era un joc doar de PvP, Alliance adaugă și un număr de experiențe PvE. Deci, acum jucătorii pot forma o echipă pentru a lupta împotriva altor adversari din viața reală sau pentru a executa atacuri împotriva bazelor, raiduri de convoi și misiuni de escortă împotriva dușmanilor controlați de AI.

De asemenea, nu uitați că în acest weekend mai este temporar gratuit și Overwatch. Și dacă tot nu este suficient, tot disponibil în aceste zile veți avea la dispoziție pe GOG.com versiunea de multiplayer a lui Battlezone Combat Commander. Restul seriei are o reducere de preț de 75% în acest weekend, pentru cine e interesat de această franciză. Spor la fraguri!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button