GamingPC&ConsolesTech&IT

Overwatch va fi gratuit săptămâna viitoare

Overwatch a primit recent un nou personaj jucabil, sub forma unui hamster de al cărui nume nu pare să fie mulțumită comunitatea. Iar oricine este curios să încerce acestă arătare bizară va avea posibilitatea de a se juca de-a hamsterul, gratuit, de săptămâna viitoare.

Blizzard anunță că începând cu ziua de 26 iulie veți avea la dispoziție un week-end gratuit extins cu Overwatch. Veți avea timp suficient până pe 30 iulie să vă amuzați cu noile personaje, care au fost adăugate în joc de la ultimul week-end gratuit, și cu cele tradiționale. În cazul în care decideți vreodată să cumpărați jocul, progresul vostru este păstrat.

Practic, progresul vostru a fost păstrat încă de la primul week-end gratuit, așa că puteți avea deja un nivel destul de mare la contul vostru de Overwatch, chiar dacă tot ce ați făcut a fost să îl butonați în cadrul acestui tip de promoție.

Veți avea la dispoziție cam tot jocul, inclusiv componenta de customizare… dar nu veți putea juca modul competitiv, din motive ce țin de faptul că altfel modul competitiv ar fi nejucabil în această perioadă.

În cazul în care veți uita, voi încerca să vă reamintesc de acest week-end gratuit atunci când va începe.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button