GamingRSS PaginaDeMedia

GTA Trilogy: The Definitive Edition s-ar putea lansa la un preț nejustificat de mare

Versiunile originale vor fi înlăturate de pe magazinele digitale

Acum multe luni, aflam cu stupoare că CEO-ul Take Two are în vedere majorarea prețurilor jocurilor video. Acesta consideră că suntem pregătiți să cumpărăm jocuri care costă și 70 de euro. Astfel, după ce NBA 2K21 a fost primul titlu pus în această situația, proaspăta anunțată trilogie GTA în varianta remasterizată are mari șanse să-i calce pe urme.

GTA Trilogy: The Definitive Edition a fost anunțată în urmă cu doar câteva zile spre încântarea fanilor. Pachetul, care conține GTA 3, alături de Vice City și San Andreas, va oferi o mulțime de îmbunătățiri atât pe partea de grafică, cât și pe segmentul de gameplay, gata să fie butonată pe hardware-ul de ultimă generație.

Trilogia ar putea fi lansată la un preț nejustificat de mare, însă. Pe Base.com a fost publicat prețul pentru ambele versiuni ale pachetului: cea current-gen și cea last-gen. Listarea a fost ștearsă între timp, dar screenshot-uri au fost postate și pe Twitter.

GTA Trilogy current-gen este profeția șefului Take-Two

Astfel, se pare că GTA Trilogy: The Definitive Edition va costa aproape 88 de dolari, adică în jur de 76 de euro. Exact despre ce vorbea Strauss Zelnick, CEO-ul Take-Two. Ceea ce este și mai „strigător la cer” (ca să citez un mare personaj de desene animate), Take-Two va șterge din magazinele digitale trilogia originală, aflată acum la un preț de 25 de euro.

Practic, singura modalitate prin care te vei mai putea bucura de aceste nestemate ale gaming-ului va fi să scoți din buzunar echivalentul unui AAA și un pic, care este foarte greu de digerat având în vedere că vorbim despre o remasterizare.

Rockstar precizează că trilogia își va face debutul pe la sfârșitul acestui an, iar unele zvonuri spun că data de lansare ar putea fi în prima săptămână a lunii decembrie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button