GamingRSS PaginaDeMedia

Modder-ul care a rezolvat problema timpului de încărcare în GTA Online este răsplătit de către Rockstar – Fix-ul devine oficial

Când Marinake a aflat de isprava individului ăstuia și a împărtășit-o cu voi, lumea parcă a asistat la cea de-a Doua Venire a lui Iisus. Acest modder a făcut ceva ce Rockstar nu s-a ostenit să facă ani la rând, și anume să nu-i mai chinuie pe jucătorii de GTA Online cu load times ridicol de mari.

GTA Online se va încărca mult mai repede grație unui modder

Chiar dacă GTA Online va primi upgrade next-gen și pe noile console, asta nu însemna că jucătorii chiar vor fi binecuvântați cu optimizările mult dorite. Până astăzi. Mica peticire reduce timpul de încărcare cu aproape 70%, iar succesul acestui rezultat nu a trecut neobservat. Rockstar a luat la cunoșință fapta bunului samaritean, pe numele de utilizator tostercx, după ce acesta a încercat să ia legătura cu studioul, pentru a transforma acest quick fix într-o soluție oficială.

Rockstar nu a stat mult pe gânduri. Studioul a urmărit cu atenție explicațiile utilizatorului, iar în cele din urmă a anunțat că va introduce un patch pentru GTA Online bazat pe fix-ul lui toster care va rezolva problema. Nu există mențiunea acelei reduceri de 70% obținută de modder, însă Rockstar promite o reducere considerabilă a timpului de încărcare, alături de optimizarea workload-ului pe partea de procesor.

În plus, după „vizita la Rockstar”, de buzunarul omului nostru atârnă acum 10 mii de dolari, o sumă dolofană care obișnuia să le revină doar celor care descopereau bug-uri și exploit-uri critice, numai bune pentru hackeri și cheateri. Iată o abatere de la regula de aur a studioului. În ceea ce privește data exactă a implementării, Rockstar nu a anunțat nimic, însă GTA Online este unul din titlurile care primesc adesea actualizări, ceea ce înseamnă că fix-ul oficial nu ar trebui să se lase foarte mult așteptat.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button